Kansliet stängt för sommaren!

Vi återvänder i augusti. Läs mer här.

Anmäl dig till FSSMF:s dirigentkurs och Musikforum!

I november ordnas en dirigentkurs för dirigenter på alla nivåer med den danske gurun Peter Ettrup Larsen. Kursen hålls i Jakobstad den 3-5 november och den går på svenska. För tillfället är kursen slutsåld för aktiva deltagare, men det finns fortfarande rum för de som vill följa med undervisningen som passiv deltagare.

Läs mer här.

I samband med dirigentkursen ordnas också Musikforum, som i år riktar in sig på repertoar. Läs mer om Musikforum här.

 

Kom på kurs med Anders Jalkeus

Anders Jalkeus är före detta medlem i Real Group och är en av instruktörerna under FSSMF:s kurs för ensembler, kvartetter och enskilda sångare som hålls i Borgå den 14-15 oktober.

Jalkeus håller coachning för ensembler och kvartetter och Sören Lillkung och Camilla Wikstén-Rönnbacka leder workshops. 

Läs mer här.

 

 

 

 

FSSMF stöder både enskilda musiker och ensembler

Finlands Svenska Sång- och Musikförbund är en paraplyorganisation för amatörkörer och -orkestrar i Svenskfinland. Genom kurser, understöd, tekniska lösningar och förlagsverksamhet kan vi hjälpa just din ensemble att ta ytterligare ett kliv framåt i utvecklingen. Vi håller också reda på vad som sker inom musiklivet i Svenskfinland och vill vara med där det händer. Det är också vår uppgift att lobba för och driva frågor som är viktiga för just amatörmusiker.

 

Läs mer om våra tjänster här >>

Läs om vad som är nytt inom förbundet här >>

 

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på kansliet. Vi hjälper dig gärna vidare, oberoende om du söker noter, sångare eller musikanter till ett projekt eller behöver hjälp med webbsidor eller bokföring för din ensemble.


Du kan också följa oss på Facebook:
 
 

 

Verksamheten stöds av Svenska Kulturfonden