Midsommarsång i Svenskfinland - skicka in en video till vår kampanj!

26.05.2021 kl. 15:28
Har din kör tänkt träffas i juni för att sjunga en liten trudelutt tillsammans? Spela in en video när ni sjunger valfri somrig sång och skicka in den till oss! Eller har ni en gammal video ni gärna bidrar med? Perfekt, det går också jättebra!

Sjung in sommaren med oss!

FSSMF efterlyser sommarsånger till kampanjen ”Midsommarsång i Svenskfinland”. Under midsommarveckan lyfter vi upp videor med sommarsånger på våra sociala medier och vi vill gärna att just din kör är med och sprider sommarstämning!

Har din kör eller kanske en mindre grupp ur kören möjlighet att träffas för att sjunga tillsammans? Välj ut en trevlig sommarsång och filma in ert uppträdande! Det går lika bra att skicka in äldre videor från konserter eller uppträdanden ifall det inte går att träffas just nu.

FSSMF delar videorna på sociala medier lagom till midsommar! Skicka din video till sofia.stromgard@fssmf.fi eller lägg upp videon på din egen Facebooksida eller instagramkonto och tagga Finlands svenska sång- och musikförbund så delar vi den vidare!

Vår virtuella satsning under midsommarveckan ersätter det planerade programmet den 12 juni eftersom vi på grund av coronaläget inte kan arrangera större fysiska evenemang.