Svenskfinlands största virtualkör sjunger Finlandia – välkomna med alla sångarvänner!

02.11.2020 kl. 11:02
Vi siktar på att skapa den största virtualkören i vår korta historia och behöver alla sjungande människor till vår hjälp! Man kan lämna in bidrag till virtualkören fram till den 21 november och den färdiga videon publicerar vi den 6 december på Finlands självständighetsdag.

I tider då det är svårt att samlas fysiskt för att sjunga är det viktigt att vi håller sångarfanan högt och kommer ihåg hur sången förenar oss – också virtuellt. 

Svenskfinlands största virtualkör har sammanstrålat för två projekt detta år: Döpt i Kyro älv och Den blomstertid nu kommer. Finlandia blir FSSMF:s tredje virtualkör och vi hoppas att just du ska känna dig manad att sjunga med vårt muntra gäng! Här finns vår Facebookgrupp där du hittar noter, stämfiler och instruktioner. 

Vi siktar på att skapa den största virtualkören i vår historia och alla röster behövs. Deadline för att lämna in bidrag är LÖRDAG den 21 november klockan 23.59 (förlängd).

Du behöver inte vara medlem i förbundet eller sjunga i kör för att delta. Huvudsaken är att du tycker om att sjunga! 

Tillsammans kan vi peppa varandra genom november och se fram emot en riktigt fin video som vi kommer att publicera den 6 december på vår självständighetsdag! 

Suomenkieliset kuorolaiset hoi!  

Suomenkieliset kuorolaulajat ovat siis erityisen tervetulleita osallistumaan! Liittykää tähän projektiin ja laulakaa meidän kanssamme Finlandia, Joel Rundtin ruotsiksi käännetyllä kieliasulla. Jos olet osallistunut esimerkiksi Suomen Suurin Virtuaalikuoro-projektiin konsepti on sinulle jo tuttu.

Välkommen med!

Osa liittojen yhteisprojektista viikolla 47 #harrastankotona

Tämä projekti on FSSMF:n osuus Suomen laulu- ja musiikkiliittojen yhteisprojektista nimeltä #harrastankotona  #övarhemma #sångochmusik